Categories
Alumnat
General
Notícies
L'equip de l'institut finalitza el repte de l'Oncotrail[General]
Dimecres, 10 d'octubre de 2018

El passat cap de setmana 6-7 d'octubre es va celebrar l'Oncotrail 2018. L'institut Pere Alsius va estar present amb un equip format per 8 professors /es.  La sortida es va donar puntualment a les 9 h del matí des de Palafrugell, i els més de 200 equips participants van haver de recòrrer els 100 quilòmetres que constava la prova. El dia va acompanyar amb un sol radiant fins ben entrada la tarda cosa que va ajudar el pas de les hores i els quilòmetres. 

L'equip de vuit persones es van dividir en 2 grups de 4 membres, els corredors i els caminadors, que es van anar repartint els diferents trams. Mentre uns participaven activament els altres descansaven i anaven amb el vehicle de suport fins al següent avituallament.  

Els diferents trams passaven per cales, platges, camins de ronda, muntanyes de les Gavarres i va permetre disfrutar a tothom de paisatges molt diversos i molt bonics alhora, com un capvespre de sol rogent a prop de l'ermita de Fitor. El darrer tram, de 7 qm. el van fer tots els membres de l'equip, entrant de nou a Palafrugell al voltant de les 02 hores de la matinada i després de quasi 17 hores d'aventura. L'equip va finalitzar en el lloc 129. 

Una gran experiència que esperem repetir en un futur.