Categories
Alumnat
General
Notícies
Activitats Nàutiques a Empuriabrava dels alumnes dels Cicles Formatius[General]
Diumenge, 30 de setembre de 2018

Aquesta setmana els alumnes de 1r de CFGS i els alumnes de CFGM han fet una primera presa de contacte amb diferents esports nàutics a l’Escola de vela d’Empuriabrava.  El dilluns i dimarts, els alumnes de grau superior van realitzar windsurf, vela i activitats recreatives amb pàdel surf, gaudint de dos jornades amb molt bon temps que els va permetre disfrutar, i molt.

El dimecres va ser el torn dels alumnes de grau mitjà; ells van practicar pàdel surf i vela. El temps va ser perfecte, amb força vent i un bon sol.

Les activitats dels alumnes de 1r de CFGS estan englobades dins de la Unitat formativa 3 del nou mòdul d'oci i temps lliure. Les dels alumnes de grau mig està inclosa com una de les moltes activitats que realitzen al llarg del curs en el crèdit de lliure elecció, que el nostre centre, des de fa molts anys està dedicat a diferents activitats en el medi natural que no estan incloses en el currículum ordinari (a l'hivern fan esquí de fons i raquetes, piragüisme, caiac polo,...)

Tots els grups van treballar de valent, van passar-s’ho molt bé i van gaudir de l’entorn de la desembocadura de La Muga. Amb aquesta activitat s'engeguen les moltes sortides que es fan en aquests cicles i és un bon inici per a començar-se a conèixer entre els alumnes dels diferents grups.