Categories
Alumnat
General
Notícies
Acte de comiat de 4t d'ESO. Promoció 2014-2018[General]
Divendres, 22 de juny de 2018
Dijous de 20 de juny, a punt de la finalització del curs 2017-2018, es va celebrar al Teatre Municipal de Banyoles el comiat de l'alumnat que ha cursat 4t d'ESO. 
L'acte de comiat de la promoció ha començat amb unes paraules del director del centre en les quals ha animat als nois i noies que segueixin la seva formació i sobre tot que consolidessin els valors que han après al llarg d'aquest anys de formació a l'Institut.
A continuació la Neus Santamaria, que va estudiar el Batxillerat al Pere Alsius i Periodisme a la UAB, i que actualment és reportera d'informatius a TV3, va dirigir unes paraules als alumnes. Els va explicar la seva trajectòria vital i la dels seus companys de promoció, la importància de la formació per assolir els objectius que hom es proposa, i que el que és important és estar ben preparats per aprofitar les oportunitats que sorgeixen tant en l'àmbit personal com professional. Així mateix, va explicar com és la seva feina i que hi ha moments molt gratificants però també de més complicats, però que poder fer una tasca que t'agrada sempre comporta un balanç satisfactori.
També, va intervenir la coordinadora de 4t d'ESO, l'Eva Colomé, que ha estat tutora de la promoció des de 1r d'ESO. Ha fet un parlament molt emotiu en el qual ha recordat amb ells moments alegres, divertits i també d'altres més complicats, desitjant-los molta sort en l'etapa que inicien.
Finalment, cinc alumnes de la promoció, la Jana Costa, l'Anna Hecking, l'Àngela Bustins, la Laia Arolas i la Júlia Díaz han dirigit unes paraules als seus companys, en les quals ha repassat aquests anys de formació i convivència.
Per concloure l'acte, s'ha procedit al lliurament d'un pergamí que contenia el comiat dels professors i una foto commemorativa.
En tornar al centre, professors i alumnes han compartit un pica-pica i han pogut intercanviar les darreres impressions, i acomiadar-se definitivament dels alumnes que el curs vinent no seguiran la seva formació en el nostre institut.
A tots ells molta sort !!!
Podeu baixar les fotos de l'acte des de l'enllaç: Fotos comiat 4t ESO 2014-2018