Categories
Alumnat
General
Notícies
Els alumnes de 1r d’ESO s’emporten tres premis del concurs: AIXÒ PINTA BÉ![General]
Dimecres, 06 de juny de 2018

Els alumnes de primer d’ESO han obtingut tres premis en el V concurs de dibuix: AIXÒ PINTA BÉ!, dels Programes Pedagògics i Divulgatius, promogut per la Diputació de Girona.

Han quedat finalistes del programa “Indika”, amb un projecte fet en grup sobre Grècia, treballat des del departament de socials.

I han sigut també finalistes del programa “Del mar als cims”, amb un projecte grupal sobre ocells anomenat vitralls d’ocells, fet des del departament de naturals. Dins el mateix programa, l’alumna Carlota Geli de 1r d’ESO B ha estat semifinalista amb un treball individual consistent en un niu d’ocell fet de palla i argila.

Una representació d’alumnes de primer, acompanyats de les professores responsables, van recollir els premis el passat 31 de maig a la Diputació. Només ens queda felicitar a tots els alumnes participants, que han estat molts i han fet uns treballs de gran nivell. Moltes felicitats a tots a totes!!!!

Podeu veure imatges de l'acte de lliurament de premis a la galeria d'imatges de la web o accedir-hi a través d'aquest enllaç.