Categories
Alumnat
General
Notícies
Elisenda Veciana obté el 1r premi al 19è Reconeixement a la Joventut del Rotary Club de Banyoles[General]
Diumenge, 27 de maig de 2018

El Rotary Club Banyoles vol promoure els valors dels joves, a través de l’esforç personal i el compromís social, amb el “Reconeixement a la Joventut”. El guardó premia aquest any a l'Elisenda Veciana Buixeda que està a punt d'acabar el 2n de batxillerat en el nostre centre. El premi reconeix la seva trajectòria acadèmica, social i personal. I entre altres obsequis ha obtingut la possibilitat de participar en un campus en el país que triï l'estiu vinent.

Des d'aquí l'enhorabona a l'Elisenda, que volem fer extensiva als altres alumnes de 2n de batxillerat del nostre institut que han participat: Clàudia  Guilana  Mach, Ferran  Iglesias  Cels, Jordi  Lladó  Masó i Maria Planas Díaz, mostrant tots ells una gran trajectòria que els podria haver fet perfectament mereixedors del guardó.

Aquest premi valora tant la trajectòria acadèmica com les accions socials, de suport a col·lectius desafavorits, i el projecte de futur dels candidats. La convocatòria està oberta a tots els estudiants de segon de Batxillerat de la comarca que poden optar-hi perquè decideixen presentar una candidatura o bé perquè els seleccionen els seus centres.