Categories
Alumnat
General
Notícies
L'alumnat del cicle final de socorrisme obté el segon lloc en el intersalvament platges a Lloret[General]
Diumenge, 20 de maig de 2018Els alumnes del nivell final dels Ensenyaments Esportius de l'especialitat de Salvament i Socorrisme van participar en el 2n intersalvament platges que es va celebrar el passat divendres a Lloret de Mar.
Aquest curs el centre el realitza conjuntament amb l'institut Rocagrossa de Lloret, i els alumnes dels dos centres van participar com un sol equip. Aquesta competició està pensada pels diferents instituts públics de Catalunya que imparteixen el cicle final de Salvament, per tal que els seus alumnes puguin aprofitar els coneixements i habilitats apreses durant el curs en una competició real. 
En un dia assoleiat i amb una mar molt plana els alumnes van realitzar proves tant espectaculars com banderes, relleu taules, nadar surf,... l'equip finalment va quedar en una molt meritòria segona posició general. Els alumnes van gaudir molt durant tota la jornada.
El curs vinent, aprofitant el 50è aniversari de l'institut i el 20è aniversari dels cicles formatius el centre organitzarà el proper intersalvament platja (en aquest cas estany) el mes de maig de 2018.
Us hi esperem!!