Categories
Alumnat
General
Notícies
Eduquem en família, 19 d'abril, 20.00: El cervell: Què li agrada aprendre? amb David Bueno[General]
Dimecres, 11 d'abril de 2018

Benvolgues famílies,

Segueix el cicle de conferències Eduquem en família organitzat conjuntament per les AMPA dels diferents centres educatius de Banyoles, des de l'Escola Bressol fins els instituts de secundària, conjuntament amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament, que consisteix en un seguit de xerrades o activitats formatives per a famílies o persones interessades en l'educació. educacio.banyoles.cat/eduquem-en-familia

Podeu consultar aquí la programació d'aquest curs.

Propera conferència: El cervell: Què li agrada aprendre?

Dia: dijous 19 d'abril de 2018

Hora: a les 8 del vespre

Lloc: Institut Pla de l'Estany

ULL! AQUESTA ACTIVITAT HA CANVIAT D'HORA!

 

 amb David Bueno, profesor i expert en neurociència

La neurociència ens ha permès entendre com funciona el cervell en molts aspectes del nostre dia a dia, un d'aquests és l'aprenentatge.

Les emocions, la motivació, el plaer, la curiositat... en el naixement s'introdueixen en el funcionament instintiu del nostre cervell i esdevenen fonamentals en qualsevol procés d'ensenyament-aprenentatge.

En aquesta trobada descobrirem algunes de les troballes aplicades al camp de l'aprenentatge i per tant, de l'educació.

 

Qui ho desitgi podrà formular preguntes als experts a través del blog d’educació educacio.banyoles.cat  fins dos o tres dies abans de les xerrades. D’aquesta manera es facilita que durant les activitats es puguin resoldre inquietuds o dubtes que tinguin les famílies d’una manera més àgil, es prega que les qüestions siguin d’interès general.