Categories
Alumnat
General
Notícies
Visita a la ciutat esportiva del FC Barcelona per part dels alumnes de 3r nivell de futbol[General]
Dimecres, 04 d'abril de 2018Avui dimecres 04 d'abril els alumnes del 3r nivell dels Ensenyaments Esportius de futbol (grau superior) han visitat les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper (FC Barcelona). Acompanyats de dos professors del centre, Jesús Escosa i David Martí, els alumnes han pogut veure els diferents camps d'entrenaments que hi ha a la ciutat esportiva i assistir a peu del camp nº 4 a l'entrenament del Barça-B (2ª divisió A). 
Abans de l'inici de l'entrenament el preparador físic de l'equip ha plantejat als alumnes els objectius que treballarien a la sessió d'entrenament. Un cop acabat l'entrenament el mateix preparador físic els ha fet una valoració del mateix i ha respós als dubtes dels alumnes. Posteriorment ha estat el torn de l'entrenador de l'equip. Gerard López, que ha estat una estona parlant amb ells i també ha respós a les diferents inquietuts que tenien.
Durant la jornada matinal els alumnes tambe han pogut saludar i parlar amb diferents membres de l'organigrama esportiu i que tenen arrels gironines com son Pere Gratacós i Arseni Comas.

Una bona matinal perquè els alumnes veiessin la realitat d'un club de futbol professional i complementessin els diferents crèdits que s'imparteixen a l'aula.