Categories
Alumnat
General
Notícies
Jornada esportiva a la Draga dels alumnes de 2n CFGS i els alumnes de 1r i 2n ESO de l'Institut[General]
Dimecres, 28 de març de 2018El darrer dia lectiu abans de vacances de Setmana Santa els alumnes de 2n de CFGS van posar a la pràctica el seu crèdit de síntesi amb una jornada lúdico - esportiva al parc de la Draga. Hi van col·laborar com a esportistes els alumnes de 1r cicle d'ESO de l'institut (1r i 2n ESO). El centre d'interés aquest curs era l'epoca medieval i els alumnes de cicle formatiu, durant la setmana prèvia van passar per les diferents aules a explicar en què consistiria la jornada; al mateix temps van ambientar la planta baixa de l'institut com si fos un entrada d'un castell.

La jornada va funcionar molt bé i els alumnes d'ESO van poder practicar diferents activitats relacionades amb l'època medieval, que els alumnes de 2n de CFGS havien preparat per a ells. Al final del matí, abans de tornar cap a l'institut, tots els alumnes van fer un ball imitant als balls del centre d'interès. 

Moltes gràcies als alumnes d'ESO per la seva participació i enhorabona als alumnes de 2n de CFGS per la bona organització d'aquest dia. 

Podeu veure fotos de la jornada a la galeria de la web o a través d'aquest enllaç.