Categories
Alumnat
General
Notícies
Sortida de BTT del CFGM al carrilet Olot-Girona[General]
Dissabte, 17 de març de 2018Aquest divendres 16 de març els alumnes del grau mig de Conducció en el Medi Natural van realitzar la que ja comença a ser una clàssica sortida: el carrilet Olot - Girona. Ja fa uns anys que els professors del crèdit van decidir, que a banda de les sortides que cada setmana fan a diferents punts de la comarca del Pla de l'Estany van incloure dins de la seva programació aquesta sortida que pretén ensenyar als alumnes una ruta molt senzilla (físicament parlant) i que moltes famílies fan els caps de setmana.

Aquesta sortida és diferent de les altres, doncs cada divendres les sortides tenen el seu inici des del mateix institut amb les bicicletes, i aquest divendres va caldre prèviament carregar les bicicletes en un autobús i fer l'aproximació a Olot. Des d'allà, un cop van fer un petit mos, es va iniciar el recorregut cap a Girona.

Tot i que a l'inici va ploure una mica, a mseura que s'anava avançant pels diferents pobles (La Cellera, Amer, Anglès,...) es va anar obrint el dia i es va poder arribar a Girona sense cap contratemps. Al ser un recorregut força pla, diferent dels que fan els alumnes cada setmana pel Pla de l'Estany, van poder anar més relaxats i ràpids i sense haver de fer cap parada per algun contratemps en alguna bicicleta (punxades,...).

Un cops arribats a Girona fotografia de grup i tornada a Banyoles amb autobús.