Categories
Alumnat
General
Notícies
Els alumnes de 1r de CFGS presents en el Rodajoc de Banyoles[General]
Dissabte, 17 de març de 2018

El passat divendres 16 de març els alumnes de 1r del Cicle Formatiu d’ Animació d’Activitats Físiques i Esportives van col·laborar  amb el Consell Esportiu del Pla de l’Estany  en la celebració del “Rodajoc” a la ciutat de Banyoles. Gairebé tots els infants de 3r curs de Primària de les escoles de la comarca van omplir La Plaça Major i el Parc de la Muralla. Durant tot el matí van  gaudir de les activitats que dinamitzaven els nostres alumnes i entre música, emocions i somriures van compartir una jornada inolvidable.

El Rodajoc té diversos objectius:  Per una banda pretén  recuperar els espais urbans  perquè els infants, a través dels jocs, en seguin els principals protagonistes. Per altra banda, busca fomentar la coneixença entre els alumnes de 3r de Primària de totes les escoles del Pla de l’Estany i, finalment,  pretén explicar als nostres infants  el concepte de “multiculturalitat” practicant jocs d’arreu del món.

Els nostres alumnes de cicles formatius, tal i com ja ens tenen acostumats en les darreres edicions del Rodajoc, van tenir un comportament exemplar i ens van tornar a demostrar que la diversió i l’aprenentatge es poden fusionar de manera gratificant. Moltes gràcies a tots ells i felicitats per la bona feina que ha sortit de les seves mans.

Agraïm també el tracte rebut per part del Consell Esportiu i dels  Mestres de les escoles que han participat a la jornada. Fins la propera!