Categories
Alumnat
General
Notícies
Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior presents en la jornada d'Esport i Dona[General]
Dimecres, 14 de març de 2018El passat diumenge 11 de març varis alumnes de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives de l'institut van assistir com a voluntaris a la Jornada d'Esport i Dona que es va celebrar pel centre de la ciutat de Girona; aquesta jornada,esportiva i lúdica, ofereix la possibilitat a totes les nenes i noies que vulguin a provar diferents disciplines esportives, com ara: piragüisme, tenis, bàsquet, pilates, voleibol, gimnàsia rítmica,... els nostres alumnes van participar com a responsables de diferents grups d'instituts acompanyant i animant a les diferents noies a provar, practicar i resoldre dubtes sobre els diferents esports representats. 

Una jornada diferents a la que estan acostumats i a on els alumnes van poder posar en pràctica tot allò que està aprenent a les classes a l'institut. Tant l'organització de la jornada, com els diferents instituts i escoles que hi eren presents van fer arribar la seva felicitació als nostres alumnes, pel seu esforç i dedicació professional. 

Des de l'equip docent de cicles formatius valorem molt positivament aquest tipus de jornades i no volem deixar passar la nostra més sincera felicitació als alumnes que hi van assistir i participar.